Oud Papier Actie Stadshagen

Meer blauw op straat in Stadshagen!
Het ziet blauw in de straten van Stadshagen. Het oud papier wordt 4-wekelijks op een maandag ingezameld door middel van blauwe minicontainers. Via ROVA krijgt u een jaarlijks een afvalwijzer toegezonden: op deze afvalwijzer staat ook aangegeven wanneer bij u in de straat het oud papier wordt opgehaald. Uw persoonlijke afvalwijzer kunt u ook opvragen via de website van de Rova.

De meest actuele data kunt u ook vinden in onze kalender (klik aan de linkerkant van deze pagina in het hoofdmenu op Kalender). Op die pagina is het mogelijk om alleen de inzameldata te bekijken; u dient in dat geval alleen een vinkje te plaatsen bij \"Oud papier actie\". Degenen die in hoogbouw hebben van ROVA reeds informatie ontvangen wanneer en hoe het papier inzameld wordt.

De opbrengst komt 100% ten goede van onze scoutinggroep
De Hopman Kippersgroep haalt sinds september 1997 oud papier en karton op in een gedeelte van de Zwolse nieuwbouwwijk Stadshagen. Vanaf april 2008 is het gebied in Stadshagen waar door onze scoutinggroep papier wordt opgehaald flink uitgebreid.

Mede dankzij dit soort acties is het voor de Hopman Kippersgroep mogelijk om de contributies laag te houden en de scouts gebruik te laten maken van het clubgebouw \'Grote Beer\' aan de Peterskampweg.

Meer informatie over onze oud papier inzameling?
Op deze site kunt u nog meer (achtergrond)informatie krijgen over onze oud papier inzameling (historie, aantal kilo\'s, etc.). Klik in het hoofdmenu op \"Oudpapieractie Stadshagen\"; u krijgt vervolgens daaronder allerlei tabjes te zien waaruit u uw keuze kunt maken.