Oudervertegenwoordiging

Wij zijn Jenny Berning (moeder van een explorer en 2 scouts), Cecile Langeraar (moeder van een welpenmeisje en welpenjongen) en Chislaine Portman (moeder van 2 explorers en 2 girlscouts). Wij vormen samen de oudervertegenwoordiging.

De oudervertegenwoordiging vertegenwoordigt de belangen van de kinderen die lid zijn van de groep en daarmee indirect ook de belangen van hun ouders.

Als oudervertegenwoordiging ben je aanwezig bij de groepsraad, het teamleidersoverleg en is er een vergadering met het bestuur. De oudervertegenwoordiging stelt kritische vragen en bekijkt alle punten die op tafel komen vanuit de kinderen en hun ouders.

De afgelopen jaren heeft de oudervertegenwoordiging mee gedacht rondom de invulling bij zomerkampen, de rookvrije omgeving voor kinderen, contributie en de veiligheid zoals EHBO tijdens de opkomsten.

Op dit moment telt de oudervertegenwoordiging 3 ouders. De jongste speltak is nu niet vertegenwoordigd. We zijn nog op zoek naar ouders die ons willen komen versterken, vaders zijn ook van harte welkom! Wilt u meer betrokken zijn bij de groep en de activiteiten van uw kind, neem dan contact op met de groepsleiding. Als lid van de oudervertegenwoordiging heb je geen scoutingervaring nodig.

Als jullie vragen hebben of als er onderwerpen zijn die jullie graag besproken willen hebben in de groep, dan kunnen jullie ons mailen. Ons mailadres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.