Adres Hopman Kippersgroep Peterskampweg 10 Lid worden Word lid

Vertrouwenspersoon

Bij de HKG vinden we het belangrijk dat iedereen het naar zijn zin heeft en zich veilig voelt binnen de groep. Het is voor iedere betrokken vrijwilliger bij de groep verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Zo weten we zeker dat er geen vrijwilligers betrokken zijn met een strafblad wat de functie bij de HKG in de weg staat.

Net als in ieder andere vereniging of (sport)club heeft ook de HKG een vertrouwenspersoon. Zij is er om je te helpen wanneer er sprake is van ongewenst gedrag. De vertrouwenspersoon is er voor iedereen van de HKG; Jeugdleden, leiding, ouders en bestuur. De vertrouwenspersoon is altijd onpartijdig.

Wie is de vertrouwenspersoon?

 

Niek van den Esker

Sinds mijn 10de ben ik lid van de HKG als (jeugd)lid en leiding. Na mijn tijd als leiding heb ik zitting genomen in het bestuur in de functie van groepsbegeleider en daarna een aantal jaren als algemeen bestuurslid. Vanaf mijn 25ste  tot mijn 42ste heb ik in het speciaal onderwijs gewerkt, onlangs heb ik de overstap gemaakt naar het MBO.

Na mijn afscheid als bestuurslid, ben ik gevraagd om de functie van vertrouwenspersoon op me te nemen. Een mooie manier om betrokken te blijven bij deze mooie vereniging.

Afbeelding

Contact met een vertrouwenspersoon

Niek heeft ervaring met scouting, maar staat tegenwoordig wat verder af van de dagelijkse gang van zaken binnen de groep. Als groep hopen dat dit bijdraagt aan het vertrouwen dat we alles wat je met de vertrouwenspersoon bespreekt vertrouwelijk wordt behandeld.

Als er sprake is geweest van ongewenst gedrag of er is iets anders voorgevallen waardoor je de vertrouwenspersoon nodig hebt, dan kun je mailen naar: vertrouwenspersoon@HopmanKippersgroep.nl