Adres Hopman Kippersgroep Peterskampweg 10 Lid worden Word lid

Bevers

Bij de Bevers wordt er gespeeld in het fantasie dorp Hotsjietonia. In dit dorp wonen allerlei mensen zoals Stuiter, Keet Kleur, Bas Bos, Steven Stroom die de kinderen leiding geven. Zij bedenken allemaal leuke activiteiten zoals verven met je voeten, brood bakken, tochtje lopen en nog veel meer. Samen leren, spelen en gekkigheid creëren, zijn dingen waar we elke opkomst weer naar streven. Elke opkomst wordt begonnen met een opening en ook weer afgesloten. Dan wordt het Beverlied gezongen.

Naast de ‘gewone’ opkomsten zijn er ook activiteiten voor de hele Hopmankippersgroep zoals de openingsactiviteit aan het begin van het seizoen. Ook zijn er wel eens activiteiten die georganiseerd worden voor alle Bevers in de regio. Met deze opkomsten doen wij ook wel eens mee.

Wanneer?

De Bevers hebben opkomst op zaterdag van 12.00-14.00 uur bij ons clubgebouw de Grote Beer. Tijdens de opkomst wordt gezamenlijk gegeten. Vergeet dus niet om zelf eten mee te nemen! Voor drinken zorgen wij. Soms kan het zijn dat de opkomst ergens anders is of dat de tijden anders zijn. Dan wordt dit in de agenda op de site gezet.

Zomerkamp

Elk jaar gaan de Bevers op zomerkamp. Dit bestaat uit een nachtje slapen in een grote tent of een blokhut van een andere scoutinggroep. Tijdens het zomerkamp worden er allemaal leuke spelletjes georganiseerd. Lijkt dit je leuk? Meld je dan aan als lid!

Logo speltak
5 tot 7 jaar
Gecombineerd

Opkomst op zaterdag

van 12.00 tot 14.00 uur

Aankomende opkomsten
groepsactiviteit
zaterdag 14 september 2024,

Openingsdag

Bekijk hele agenda

Onze speltakken

Bekijk ook de andere speltakken!