Adres Hopman Kippersgroep Peterskampweg 10 Lid worden Word lid

Explorers

Bij de Explorers mag je alles zelf bedenken en organiseren! Samen met de andere Explorers wordt elke week een leuk programma bedacht. Dit kan variƫren van een filmavond tot de echte Scoutingactiviteiten als pionieren of een sauna bouwen. Iedere week wordt door een ander koppel bedacht wat er gedaan gaat worden. De Explorers worden hierbij begeleid door begeleiding. Er is geen sprake meer van leiding omdat de Explorers veel zelf doen.

Structuur

Om het een en ander te structureren is er binnen de Explorers sprake van een bestuur. Naast een voorzitter, een penningmeester en een secretaris worden er afhankelijk van de behoefte nog enkele andere posities benoemd. Aan het begin van elk seizoen wordt er weer opnieuw gestemd over de bekleding van de functies.

Wanneer

De Explorers hebben opkomst op de vrijdagavond van 20.00-23.00 uur. Deze tijden kunnen afwijken bij een bijzonder programma of een weekendkampje. Dan wordt dit in de agenda op de site gezet.

Afbeelding

Zomerkamp

Elk jaar gaan de Explorers op zomerkamp. Wat, waar, wanneer en hoe wordt door de Explorers zelf bepaald. Het kan dus maar zo zijn dat je een gaaf kamp in het buitenland hebt! Ook de activiteiten tijdens het kamp worden (onder begeleiding) zelf bedacht.

Logo speltak
15 tot 18 jaar
Gecombineerd

Opkomst op vrijdag

van 19.30 tot 23.00 uur

Aankomende opkomsten
groepsactiviteit
zaterdag 14 september 2024,

Openingsdag

Bekijk hele agenda

Onze speltakken

Bekijk ook de andere speltakken!