Adres Hopman Kippersgroep Peterskampweg 10 Lid worden Word lid

Oudervertegenwoordiging

Wij zijn Annelies Vogelzang (moeder van een explorer, girlscout en welpenjongen), Cecile Langeraar (moeder van een girlscout, welpenjongen en aankomend bever) en Chislaine Portman (moeder van 2 explorers en 2 girlscouts). Wij vormen samen de oudervertegenwoordiging.

De oudervertegenwoordiging vertegenwoordigt de belangen van de kinderen die lid zijn van de groep en daarmee indirect ook de belangen van hun ouders.

Zichtbaarheid

De oudervertegenwoordiging is aanwezig bij de groepsraad, het teamleidersoverleg en er is een vergadering met het bestuur. De oudervertegenwoordiging stelt kritische vragen en bekijkt alle punten die op tafel komen vanuit de kinderen en hun ouders. 

Betrokkenheid

De afgelopen jaren heeft de oudervertegenwoordiging meegedacht rondom de invulling van zomerkampen, de rookvrije omgeving voor kinderen, contributie en de veiligheid, zoals EHBO, tijdens de opkomsten. Het afgelopen jaar zijn wij ook betrokken geweest bij het maken en actualiseren van het Protocol COVID-19 voor de HKG.

Als jullie vragen hebben of als er onderwerpen zijn die jullie graag besproken willen hebben in de groep, dan kunnen jullie ons mailen. Ons mailadres is: oudervertegenwoordiging@hopmankippersgroep.nl.